~Memori di Kota Kinabalu~ 27-28/03/12

Our journey starts bila Fana came and slept kt rumah aku. Sebab senang nk bertolak ke airport katanya. aku layankan ajer.

best fren ever after punya fasal. kikiki

early in the morning around 7.30am cmtu,  Kemal came to my house and  pick up kami. terus drive ke Bangi utk pick up Helmi pulak.

Cian Helmi, he have to travel by train to meet us at Bangi. namun semangatnya tak gentar.

otw ke airport, we are lucky sebab tak langgar pokok tumbang. baru je tumbang melintang jalan.

Kemal pun u-turn la balik.

Allah masih sygkan kami yang comel nie..

Fana dan Kemal on flight dulu, one and hour after that, aku dgn Helmi pulak follow.

Sampai je kami terus berjalan. ke mana?

cari ikan bilis kt Pasar Pilipines. MURAH sesgt!

aku beli terubuk masin jerrrrr. Helmi pun sama.

bwh ni gmbor sotong kering..

Tersgtlah cheap!! rm2 JE TUH

yg bakar bakar ni fana kata mahal. so baik beli mentah then masok!

Second day, we went to Kundasang.

pics below ni pics ms kt Kundasang. Jalan nk ke Gunung Kinabaluuuu;

:::::

:::::

:::::::::::::::::::

::::::::::

::::::

::

The peak of Mount Kinabaluuuu depan mata kot!

303417_3263889108849_1015885618_3008989_847052249_n

Gambar bwh ni pics before kami nak ke Pulau Manukan.

::::

::::

::::::::::::

:::::::::

:::

Time ni nmpk anak ikan buntal duk renang-renang…

Cooomeeeeeeellllllllll!!!!

Safety Jacket sgt penting. Khas untuk Fana yg tak ley berenang..

Setelah berhempas memulas, kami pun balik dengan rasa tenang di dada…

hehehe mcm karangan bdk standard 4 pulak.

BABAI KK… INSHAALLAH KITA KETEMU LAGI!!!

MARCH::2::0::1::2

Advertisements